Nyhetsbrev

Nya skjutgrinden EntraSteel

Vår nya revolutionerande och frihängande skjutgrind i stål: EntraSteel, är den perfekta lösningen för din entrée.

Den nya frihängande EntraSteel skjutgrinden i stål bygger på mer än 50 års erfarenhet inom design och produktion. Grindens unika koncept ger oss möjlighet att erbjuda ett brett sortiment av versioner av en grundläggande eller utökad grind-modell som kan individualiseras enligt kundspecifika krav.

Skjutgrindarna är tillgänglig som både manuella och motoriserade med 3-10 meter i öppningsbredd.

Att grinden är frihängande innebär att det inte finns några störande skenor i asfalten. Skenor kan vara obekväma för lastbilar eller andra fordon som passerar uppfarten. Om du har många öppningar under en dag, krav på tillförlitlighet eller användarvänlighet är den här Skjutgrinden av stål det rätta valet.

Grinden kan individualiseras på följande punkter:

  • Storlek i både höjd och bredd
  • Fyllning
  • Monteringsläge för nyckelbrytare
  • Valfri åtkomstkontrollutrustning
  • Sågtandad toppskena > 1850 mm höjd

Dessutom gör andra funktioner som hög stabilitet, torsionsstyvhet och glidkörning på grund av de speciella styr- och bärhjulen blir den här skjutgrinden attraktiv i alla förekommande entréer.

Utseende

Den visuellt attraktiva designen, den pålitliga driften och den automatiska styrenheten We-Tronic är andra viktiga funktioner som gör EntraSteel-skjutgrinden till den perfekta lösningen.

Säkerhet

En ljusstråle på insidan och utsidan av skjutgrinden tjänar som ytterligare säkerhet och reducerar sannolikheten för kontakt med en person eller ett hinder som kan skadas.  Rotor blinkning, trafikljus, fotoceller och hela 6 säkerhetslistor ökar också säkerheten.

Valfritt

EntraSteel skjutgrinden kan utrustas med elektroniska tillbehör som PLC-styrning, fjärrkontroll, ADK, etc. och anpassas till omgivningen via fyllningar som paneler i individuella färger, glas, balustrar, perforerade plattor. Grindarna finns i ett antal standardfärger, men du kan fritt välja en annan RAL- eller DB-färg som ett alternativ.