Effektiv entrékontroll

Våra rotationsgrindar och entrékontrollsystem erbjuder en effektiv lösning för att säkerställa kontrollerad åtkomst dygnet runt. Med möjligheten att avbryta eller sänka tillträdet vid hög persontrafik, ger våra system en pålitlig reglering av besökare för att upprätthålla säkerheten i din anläggning.

Robusta rotationsgrindar

Våra rotationsgrindar är konstruerade med robusta rörbyglar av rostfritt stål för att säkerställa att ingen kan forcera spärren, även vid massiv kraftpåverkan. Dessa grindar tillåter inte att det spärrade systemet bryts igenom och ger en pålitlig skyddsnivå för din anläggning.

Säker personsluss

Med en personsluss från GPP kan du säkerställa att endast behöriga personer kommer in på skyddsområdet. Vår tillvalbara kortläsare garanterar identifieringen av enskilda personer och ger dig full kontroll över åtkomsten till din anläggning.

Rotationsgrindar och ingångskontrollsystem

Bekväm användarkomfort

Våra rotationsgrindar TurnSec 4.0 spärrar till full höjd och är bekväma även för stora människor. Med möjligheten att välja olika tak, utföranden med eller utan LED-belysning och individuellt konfigurerbara kontrollelement, erbjuder systemet en bekväm och anpassningsbar användarupplevelse.

Skräddarsydda alternativ

TurnSec 4.0 Bicycle förfogar över ett extra slusselement för cyklar och olika alternativ möjliggör en skräddarsydd anpassning av varje personsluss till specifika behov. Oavsett om det är för banker, flygplatser, mässhallar eller fritidsparker, kan våra ingångskontrollsystem anpassas för att passa din unika miljö.

Bästa ingångskontroll

Våra TurnSec 4.0 rotationsgrindar ger bästa ingångskontroll för utomhusområden och känsliga byggnader. Med hållbarhet, väderbeständighet och möjligheten att integreras i befintliga säkerhetslösningar, erbjuder systemet en säker och effektiv lösning för att reglera inträdet av personer.

© Copyright - GPP Perimeter Protection AB 2024