Optimal entrékontroll dygnet runt

Rotationsgrindar och entrékontrollsystem skyddar anläggningar och byggnader inte bara mot omedelbar fara. De möjliggör framför all en kontrollerad åtkomst av personer, för att pålitligt reglera även högsta persontrafik. När det finns många besökare kan tillträdet avbrytas eller saktas ner där det är nödvändigt. Med hjälp av en som tillval tillgänglig kortläsare garanteras identifieringen av enskilda personer. Samtidigt släpper inte rotationsgrindens robusta rörbyglar av rostfritt stål ingen igenom i spärrad riktning även vid massiv kraftpåverkan eller tillåter inte att det spärrade systemet bryts igenom. Säkerställ med en personsluss från GPP att endast behöriga kommer i ordnade rader in på skyddsområdet.

Rotationsgrindar och ingångskontrollsystem

Våra rotationsgrindar TurnSec 4.0 spärrar till full höjd och är bekväma även för stora människor. Systemet finns tillgänglig som enkelsystem eller som ett flerfaldigt system. TurnSec 4.0 Bicycle förfogar över ett extra slusselement för cyklar. Olika alternativ möjliggör en skräddarsydd anpassning av varje personsluss till specifika behov. Det finns till exempel olika tak att välja mellan. Du kan välja utförandet med eller utan LED-belysning och olika kontrollelement med vilka systemet kan individuellt konfigureras för användning i en avsedd kontext. I varje variant är våra ingångskontrollsystem för personer mycket hållbara och tack vare ett kvalitativt korrosionsskydd väderbeständiga.

Rotationsgrind TurnSec 4.0 ger en bästa ingångskontroll för utomhusområden och ingångsområden till känsliga byggnader såsom banker, flygplatser och industriföretag och också till offentliga inrättningar som mässhallar, simhallar, djurparker och fritidsparker. Behöriga personer har i vanlig drift ohindrad åtkomst. TurnSec 4.0 kan perfekt integreras i din redan befintliga säkerhetslösning. Samtidigt är slussarnas design inte iögonfallande, så att ingångskontrollsystemet inte går utöver byggomgivningens helhetsintryck.

Ingångskontrollsystem används till att medvetet reglera inträdet av personer. Vår TurnSec 4.0 och TurnSec Bicycle 4.0 förenar användarkomfort, säkerhet och estetik.