EntraQuick® – Snabbvikgrind och Bom för Säker Infartsreglering

Säker infartsreglering

EntraQuick® snabbvikgrindar och bommar är den bästa lösningen för infartsreglering i områden med hög genomfartstrafik. Dessa fasta snabbvikgrindar erbjuder säkert perimeterskydd och möjliggör samtidigt fri genomfart utan begränsningar för besökare, medarbetare och leverantörer, även för tunga lastbilar.

Snabb och säker öppning

Med EntraQuick® kan du snabbt och säkert öppna och stänga grinden eller bommen efter varje genomfart. Denna sömlösa drift möjliggör enkel passage även under rusningstid, vilket gör det till en barnlek att hantera trafikflödet på ett säkert sätt.

Fribärande konstruktion

Den enastående fribärande konstruktionen av EntraQuick® möjliggör användning av ett robust spjällräcke utan över- och underbalk. Detta innebär att grindarna inte behöver förankras i marken och ger enkel installation och flexibilitet för olika användningsområden.

Snabbvikgrindar från GPP

Till översikt över certifiering

Många varianter

GPP Perimeter Protection var globalt en av de första som har sålt snabbviksgrindar. Tack vare det har vi redan tidigt fått en omfattande kunskap och har skapat oss ett betydande utvecklingsförsprång. Allt speglar av sig i våra snabbviksgrindars produktmångfald, som finns i olika bredd och höjder och till och med med krockmotstånd eller i mobilt utförande.

Snabb öppnings- och stängningshastighet

Öppnings- och stängningscykler av den hela produktfamiljen är optimerade för processer med hög passeringsfrekvens. Med hastigheter på upp till 1 meter per sekund klaras med lätthet även över 500 cykler per dag.

Låga underhållsbehov

Trots många cykler har våra Speed Gates ytterst låga underhållsbehov. Båda motorer som används hos en snabbviksgrind med två flyglar styrs med en WE Tronic-styrning. Denna kombination har beprövat sig i hela världen sedan årtionden och är därmed nästan oöverträffbart optimerad.

Hög väder- och korrosionsbeständighet

Våra stålgrindar är TÜV-certifierade och testade i alla klimatzoner.  Vid korrosionsskydd har du valet: Antingen en galvaniserad variant eller även med vår kvalitativa pulverbeläggning. Med detta minskar vi också underhållsbehoven och garanterar en bästa hållbarhet.

Monteringsvänlig, tidseffektiv och kostnadsoptimerad

GPP-snabbviksgrindar monteras och testas direkt på byggplatsen, tack vare vilket grinden kan installeras inom endast en dag. Det sparar tid, minskar kostnader och minskar avbrott av de vanliga arbetsprocesserna till ett minimum.

Högsta säkerhet eller full flexibilitet – perimetersäkerhet för dina behov

GPP:s omfattande sortiment tillåter perimeterskydd helt efter dina individuella behov. Till exempel EntraQuick® PU30, den kraschtestade lösningen för högsäkerhetsområden. Denna snabbviksgrind är certifierad efter PAS 68 och IWA 14-1 och klarar av en stötbelastning med ett pickup-fordon.
Dessutom säljer vi EntraQuick® Mobile för temporär användning. Om till exempel en grind är skadad, kan den mobila varianten inom kortaste tid användas som infartssäkring. Dessutom är den den bästa lösningen för säkring av infarter till byggplatser. EntraQuick® Mobile kan både köpas eller hyras.

© Copyright - GPP Perimeter Protection AB 2024