Säkerhet och Kvalitet

GPP Perimeter Protection har över 70 års erfarenhet av att utveckla skjutgrindar av högsta kvalitet. Våra stålgrindar och aluminiumgrindar är designade för att erbjuda beprövad säkerhet och en platsbesparande konstruktion. Varje grind tillverkas och testas noggrant i fabriken för att säkerställa högsta kvalitet och säkerhet. Med vårt kontinuerliga fokus på att uppfylla de senaste säkerhetsstandarderna kan du lita på att våra skjutgrindar alltid levererar pålitlig skydd för din anläggning.

Anpassade Lösningar

Oavsett dina specifika säkerhetsbehov har GPP Perimeter Protection ett skjutgrindsystem som passar perfekt. Vår EntraSteel stålgrind, EntraLight aluminiumgrind och Tracked Gate M50 certifierade grind är utformade för att möta olika krav och säkerhetsnivåer. Oavsett om du behöver en robust stålgrind eller en lättviktig aluminiumgrind, har vi den optimala lösningen för dig. Upptäck vilken av våra skjutgrindar som passar bäst för din anläggning och säkerhetsbehov.

Tids- och Kostnadseffektiv Montering

Genom att tillverka och testa alla skjutgrindar i fabriken kan vi garantera en snabb och kostnadseffektiv montering. Vårt fokus på effektivitet och kvalitet gör att du kan få din skjutgrind installerad utan onödiga förseningar eller extra kostnader. Med GPP Perimeter Protections skjutgrindar får du inte bara pålitlig säkerhet, utan också en smidig och effektiv installationsprocess.

Din stålgrind från GPP – vad du kan förvänta dig

Platsbesparande konstruktion

Även om alla skjutgrindar från GPP är utformade för olika användningsområden har alla över en platsbesparande design. Slutligen ska din anläggning skyddas utan att påverka arbetsytan. Konstruktionssättet av de fribärande skjutgrindarna EntraSteel och EntraLight möjliggör ett kort överhäng av grindflygeln och därmed en kortare tillbakarörelse.

Säkerhet enligt modern teknik

Inte bara anläggningen måste skyddas. Personsäkerheten måste alltid garanteras också. Därför erbjuder GPP skjutgrindar med säkerhetskontaktlister och ytterligare ljusbommar för inom- och utomhus. De senast nämnda minskar sannolikheten till kontakt och därmed olycksrisken till ett minimum.

Tids- och kostnadsbesparing vid montering

Skjutgrindarna EntraSteel, EntraLight och TG M50 från GPP Perimeter Protection monteras i förväg redan i fabrik. På så sätt kan de enkelt installeras på plats och snabbt användas. Därmed är de det bästa valet när en snabb förstärkning av ditt perimeterskydd behövs. Om din gamla gårdsgrind har svikit dig och en kvalitativ ersättning behövs, landar man alltid hos grindsystem från GPP.

Pålitlig med låga underhållsbehov

Alla tre varianter av våra skjutgrindar besitter GPP Perimeter Protections beprövade kvalitet. Dessa produkter utmärks av komponenter med låga underhållsbehov och låga behov av reservdelar. Dessutom använder både den motordrivna EntraSteel samt också Tracked Gate M50 PPG:s egna styrning WE-Tronic. Detta system har i sin pålitlighet ingen konkurrens och sparar dig i framtiden mycket strul och underhållsbehov.

GPP – skjutgrindar med mervärde

Behöver du olika marknivå? Då är vår EntraSteel din gårdsgrind. Vår EntraLight med Speed Package erbjuder en särskilt hög stängningshastighet. Med vår Tracked Gate M50 garanteras det certifierade krockskyddet för högsäkerhet.

© Copyright - GPP Perimeter Protection AB 2024