Certifierade Pollare för Tillförlitligt Skydd

Certifierat skydd

CityProtector pollarna från GPP Perimeter Protection erbjuder ett certifierat skydd för byggnader, anläggningar och offentliga platser. Med en redan beprövad pollarkoncept och den nya varianten CityProtector, får du ett ännu bättre och mer individuellt hinder för att säkerställa tillförlitligt skydd.

Dekorativ design

Våra CityProtector pollare kombinerar tillförlitligt skydd med dekorativ design för att smälta in i omgivningen och samtidigt förbättra estetiken på platsen. Denna kombination av säkerhet och design gör dem till en idealisk lösning för att skydda byggnader och offentliga platser.

Styrfunktion för trafik

CityProtector pollarna erbjuder även en styrfunktion för trafik, vilket möjliggör en säker och effektiv reglering av fordonstrafik. Samtidigt tillåter de ett ostört personflöde och försvinner helt underjords för att låta behöriga fordon passera utan problem.

GPP Säkerhetspollare – Rådgivning, Service och Anpassningsbara Alternativ

Anpassningsbara säkerhetspollare
Våra säkerhetspollare är utformade för att möta specifika säkerhetskrav och omgivningsförhållanden. Med fasta, uttagningsbara eller sänkbara alternativ och möjligheten att välja RAL-färg, erbjuder vi anpassningsbara lösningar för varje situation. Våra CityProtector-pollarsystem erbjuder även unika designalternativ för att passa olika omgivningar.

Rådgivning och service
Vi erbjuder inte bara tillförlitliga pollare, utan också företagets rådgivning och komplett service för att hjälpa dig att välja den rätta säkerhetspollaren för dina behov. Kontakta oss för teknisk information och rådgivning kring bästa integration av våra pollare i ditt säkerhetskoncept.

Teknisk information om pollare
Varje enskild pollarmodell är utvecklad för specifika användningstillfällen och erbjuder hög avbrottssäkerhet tack vare integrerade hydraulikaggregat. Våra pollare är hållbara, har högvärdigt korrosionsskydd och minimala underhållsbehov, vilket gör dem till en pålitlig och kostnadseffektiv lösning för säkerhetsbehov.

© Copyright - GPP Perimeter Protection AB 2024